header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Met ingang van maandag 8 juni gaat het kantoor van de coöperatie in het Duurzaamheidscentrum weer open. Om de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers te beschermen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Om die reden hanteert het Duurzaamheidscentrum een beperkt aantal bezoekers, maar we kijken ernaar uit om je weer persoonlijk van dienst te kunnen zijn.

Wooncoaches

Ook de wooncoaches van ons Energieloket zullen weer op huisbezoek gaan. Met inachtneming van maatregelen vanuit het RIVM en op gepaste afstand is het weer mogelijk om een huisbezoek af te leggen.

Maar hier direct een afspraak

Bereikbaarheid

Je kunt ons verder gewoon via email en/of telefoon bereiken. Ons mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch bereik je ons op 0570 - 517 217. Bij geen gehoor kun je de voicemail inspreken en wordt je zo snel mogelijk door ons teruggebeld.

Social Media

Niet alleen via onze website maar ook via social media houden we je verder op hoogte van de ontwikkelingen bij de Deventer Energie Coöperatie. Volg ons daarom via Facebook, LinkedIn, InstagramYoutube of

schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Nieuws

Activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Wij doen mee!

 • Dick Glaser

  Ambassadeur Deventer Energie

  “Onze fossiele brandstoffen raken op. Overschakelen op duurzame energie is een must en een kans voor innovatie, werkgelegenheid en ons leefklimaat.”

   

 • Yvonne Haaxman

   Communicatieadviseur en lid van Deventer Energie

  “Lokaal en met elkaar zetten we de schouders onder de aanpak van de energietransitie. Dat is de kracht van Deventer Energie."