header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Even voorstellen. Ik ben Margot Herbrink, marketing – en communicatiespecialist met een ruime ervaring in zowel de B2B als de non-profit sector. Als geboren en getogen Deventerse, met hart en ziel verbonden aan deze stad, lever ik graag een bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van Deventer Energie.

Sinds 3 juli ben ik als zzp-er voor twintig uur per week bij de coöperatie betrokken. Ik ben op maandag en woensdag op locatie, dat wil zeggen Nieuwe Markt 23, aan het werk. De overige vier uur vul ik in overleg en flexibel in, de ene keer op dinsdag de andere keer op donderdag.

Waar houd ik me mee bezig?

Margot Herbrink1Ik ben begin juli gewoon in het diepe gesprongen en, niet gestoord door veel kennis van de energiebranche, me gaan inlezen en inwerken in de coöperatie, de ontwikkelingen in de markt en de producten en diensten die de coöperatie levert.

Daarnaast heb ik als eerste project de promotie van de Zonneroos op me genomen. De wervingscampagne voor nieuwe deelnemers in de betreffende postcodegebieden is twee weken geleden opgestart. Er loopt een Facebookcampagne, het hele postcodegebied heeft huis-aan-huis een folder ontvangen, de pers is ingelicht, er komt een radio-interview, er is geadverteerd en ook de leden van Deventer Energie zijn via de vorige nieuwsbrief aangespoord om ons te helpen. Het loopt nog geen storm, maar we zijn ook nog maar twee weken bezig.

Daarnaast zal mijn aandacht uitgaan naar het onder de aandacht brengen van het Energie-woonloket. Dit krijgt de komende tijd verder vorm.

Mijn bevindingen tot nu toe zijn positief: we zijn met zijn allen bezig met een bijzonder goed doel, er is veel werk te verzetten, duurzaam is een onomkeerbare beweging en ik heb er zin aan!

Ik ben bereikbaar op tel. 0570 – 572 217, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon op kantoor.

Nog een keer die oproep voor de Zonneroos

Nb. Die oproep voor nieuwe deelnemers aan het Zonneroos Project. Ik doe ‘m nog een keer:

Ken jij iemand die in het postcodegebied 7411, 7416, 7417, 7418, 7419, 7421, 7422, 7423, 7428, 7214 woont en mogelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn/worden voor het Zonneroos Project?

Laat het hem/haar of ons weten. Het wordt alleen maar interessanter om mee te doen, het belastingplan 2018 voorziet in ieder geval al in een verhoging van de energiebelasting voor de komende twee jaar.

Help ons ook op Facebook door:

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.