header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De productie van de zonnepanelen op het dak van Sallcon (KonnecteD) bleef sterk achter bij de verwachting. Maar van januari moeten we het, gelukkig, niet hebben dus nog geen reden tot paniek. Wij verwachten dat ook 2020 weer een mooi zonnig jaar gaat worden, net als voorgaande jaren. Onze Coöperatie is dan ook bezig om nieuwe collectieve zonne-energie projecten te realiseren. Wil jij ook meedoen in een collectief zonne-energie project?

Meedoen in een collectief zonne-energieproject

Heb je interesse in schone energie, maar is het niet mogelijk om zelf zonnepanelen te plaatsen? Of staat je huis niet gunstig ten opzichte van de zon? Dan is gezamenlijk zonne-energie opwekken op een ander dak de oplossing. Deventer Energie Coöperatie biedt je de mogelijkheid gemakkelijk zonne-energie op te wekken en daarbij te profiteren van een goed rendement. Momenteel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw postcoderoosproject wat in Noord Deventer (postcodes 7412, 7413, 7414, 7415 en 7431) gerealiseerd gaat worden. Zodra zeker is dat het project definitief doorgaat, zullen wij potentiële deelnemers benaderen om hun belangstelling om te zetten in definitieve deelname. Wij verwachten ca. 600 panelen te kunnen plaatsen.

Geef hier vrijblijvend uw belangstelling aan

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.