header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Door de coronacrisis zijn de geplande besprekingen en presentaties aan gebruikers van het gebouw Kei 13 uitgesteld tot nader te bepalen datum. Daardoor is de besluitvorming over het definitief mogen gebruiken van dit dak ook uitgesteld. Daarnaast is momenteel de vergoeding die deelnemers in een postcoderoosproject mogen verwachten niet duidelijk.

Nog niet duidelijk wat aanpassing salderingsregeling betekent voor postcoderoosprojecten 

Minister Wiebes heeft zojuist een wetsvoorstel ingediend om de salderingsregeling (voor panelen op eigen dak) aan te passen. Tot op heden liep de vergoeding van postcoderoos mee met de salderingsregeling. Of dat bij de nieuwe regeling ook zo zal zijn is nog niet zeker.

Voortgang postcoderoosprojecten Deventer Energie

Wij gaan dit jaar wel door met de ontwikkeling van het project Noord Deventer en plannen de start van de exploitatie op 1 januari 2021. Tevens zullen wij de ontwikkeling van de tweede serie van 500 panelen op dak van Konnected (Sallcon) opstarten.

Interesse in deelname postcoderoosproject?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen in een postcoderoosproject? Meld je dan geheel vrijblijvend aan. Heb je vragen of opmerkingen, neem rustig contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0570 - 572 217. Mocht er niemand opnemen, spreek je bericht in dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Aanmelden

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.