header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De gemeente Deventer heeft (RRE) subsidie ontvangen van de rijksoverheid om de verduurzaming te stimuleren. Een van de onderwerpen daarin is het opleiden en gedurende een jaar inzetten van 20 extra energiecoaches. Deze opdracht is aan de Deventer Energie Coöperatie gegund. Vacature gesloten

Wij willen zo spoedig mogelijk deze extra energiecoaches gaan aantrekken, opleiden en inzetten om de bewoners van Deventer en haar dorpen te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen, een professioneel energie advies te laten maken of om energie duurzaam op te wekken. De energiecoaches zullen vooral stimuleren en motiveren, zij geven geen advies maar wijzen mensen de weg. Deze regeling loopt vanaf heden tot einde voorjaar 2021.

Wordt jij onze nieuwe energiecoach?

Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid en vind je het leuk om mensen te stimuleren en motiveren om stappen te nemen om energie te besparen? Ben je twee dagdelen per week beschikbaar, wil je wat bijleren over energiebesparing en wil je € 1500 vergoeding per jaar ontvangen voor je inzet in de verduurzaming van Deventer? Dan ben jij misschien wel een van onze nieuwe energiecoaches. 

Meer informatie 

Ben je geinteresseerd? Meld je dan hier aan, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Aanmelden

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.