header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Op dinsdag 9 juni 2020 vindt de halfjaarlijkse ledenvergadering van Deventer Energie plaats. We moeten daarbij rekening houden met de corona crisis, en met de langzame versoepeling van maatregelen. We verwachten dat een vergadering weer mogelijk is, mits we anderhalve meter afstand in acht nemen. Maar we snappen ook dat niet iedereen het risico van fysieke aanwezigheid wil nemen. Daarom hebben we het volgende besloten:

De vergadering wordt zowel digitaal als fysiek gehouden. Fysiek vergaderen we in de Fermerie, maar je kan er ook voor kiezen online aanwezig te zijn.

Vergadering vanuit huis bijwonen

De vergadering zal ook te volgen zijn via een livestream. Reageer svp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en je krijgt de link per mail opgestuurd. We zorgen dat je ook van huis uit op- en aanmerkingen kunt maken en vragen kunt stellen.

Agenda

We beginnen zoals gebruikelijk voor de pauze met de gebruikelijke agendapunten en actuele ontwikkelingen bij Deventer Energie. Ook wordt er tijdens de ALV een nieuw bestuurslid voorgesteld. Na de pauze zal Ron van der Linden, procesbegeleider RES West Overijssel, een lezing houden over de Regionale Energie Strategie (RES) West Overijssel. De regio, inclusief Deventer, heeft besloten om tussen nu en 2030 voor 1,6 TWh aan duurzame energie per jaar op te weken. Dat is acht(!) keer meer dan we nu duurzaam opwekken. Genoeg voor 500.000 huishoudens. Elders in deze nieuwsbrief vertelt Guido Bakema u meer over de RES.

Openbare vergadering

Iedereen is van harte welkom bij deze, openbare, vergadering. De agenda wordt uiterlijk een week voorafgaande aan de vergadering aan alle leden toegezonden.

Waar en wanneer

Wanneer  9 juni
Waar        De Fermerie, Muggeplein 9, Deventer
Tijd           van 20.00 – 22.00 uur
Inloop       vanaf 19.30 uur

Aanmelden

Ben je van plan te komen? Wij vinden het fijn wanneer je je aanmeldt zodat wij daar met koffie/thee en stoelen/opstelling rekening mee kunnen houden. Alvast dank en graag tot 9 juni!

Aanmelden

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.