header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Er worden zeer regelmatig interessante activiteiten, workshops en evenementen georganiseerd door of in samenwerking met het Duurzaamheidscentrum. Houd daarom de agenda van het Duurzaamheidscentrum in de gaten. Wij informeren je natuurlijk ook regelmatig over de diverse interessante duurzame initiatieven die er georganiseerd worden.

Webinar Regenpijp afkoppelen

Zondagmiddag 20 september wordt er bijvoorbeeld, in samenwerking met de Ulebelt, een webinar over de beste manieren om de regenpijp af te koppelen georganiseerd. Lees hier meer.

Persoonlijk gesprek

Op dinsdagmiddag 22 september is er een spreekuur over hoe je energiebesparende maatregelen kan financieren. Energiebesparende maatregelen verhogen je wooncomfort en verlagen je energierekening. Maar je hebt wel geld nodig om je woning energiezuiniger en duurzamer te maken. Voor veel maatregelen zijn er subsidies, dat scheelt in kosten.
Interesse in een gesprek? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda Duurzaamheidscentrum Deventer

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.