header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Repair Café's zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met vaklui aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee.

Reparatie gratis, onderdeel niet

De vaklui in het Repair café weten bijna altijd raad: ze repareren of ontdekken wat er kapot is en verwijzen door. Een reparatie is gratis, een onderdeel niet. Contante donaties worden op prijs gesteld. Daar kopen de reparateurs handig gereedschap voor.

Waar en wanneer

In Diepenveen is het elke vierde zaterdag van de maand, van 10.00 tot 14.00 uur.
Randerstraat 31a, Diepenveen, 7431 PR 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Repair café Deventer en Twello

Ook in Deventer en Twello zijn er repaircafe's. Kijk hier voor meer informatie over locatie, tijdstippen en data.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.